Vacht & Behandeling

Katten besteden een groot deel van de dag aan wassen. Veel katten kunnen daarmee prima hun eigen vacht onderhouden. Echter krijgen sommige katten toch klitten in hun vacht. Aan de vacht van een kat, kun je vaak zien hoe de kat in zijn vel zit. Een slechte vacht, betekent vaak dat de kat niet happy is. Dit kan bijvoorbeeld komen door pijn, stress, of door een medische oorzaak. Ook katten met erg veel vacht of overgewicht, klitten sneller dan andere katten.

Bij Kattentrimsalon Purrfect C(o)at trim ik op een kat-, huid- en vachtvriendelijke manier. We noemen dit ook wel niet invasief trimmen. Dit houdt in dat ik katvriendelijk en vachtsparend werk.

Alle soorten, maten en rassen zijn welkom in de trimsalon.

Om er voor te zorgen dat uw kat weer met een mooie vacht naar huis gaat en zo min mogelijk stress ervaart, neem ik een aantal voorzorgsmaatregelen. Zo worden er in de salon alleen katten getrimd, dus geen honden. Neem ik ruim de tijd voor de vachtbehandeling en blijft de eigenaar erbij om de kat op zijn gemak te stellen en gelijk tips en uitleg te ontvangen over de vachtverzorging.

Uiteraard ga ik zo voorzichtig mogelijk te werk en gaat alles in overleg met u als baas zijnde.

De vachtbehandeling is op eigen risico en Purrfect C(o)at is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de vacht of ongewenst resultaat.