Wie ben ik?

Mijn naam is Lianne Driebergen.
Samen met mijn vriend en zijn zoontje woon ik in Voorhout. We delen ons huis met onze 4 geweldige en lieve Maine Coons.
Van kleins af aan ben ik al een echte dierenvriend. Na jarenlang in de ouderenzorg gewerkt te hebben, heb ik in 2017 mijn hart gevolgd en ben ik Kattentrimsalon Purrfect C(o)at begonnen. De vakopleiding kattentrimmen heb ik gevolgd bij het HKI (Huisdier Kennis Instituut). Naast het werken als kattentrimster ben ik ook werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Katwijk. De combinatie is erg leuk en past goed bij elkaar. Tijdens het trimmen van katten, kom ik regelmatig katten tegen die bijvoorbeeld gevoelig zijn op de rug, viltplekken hebben op hun heup of hun hele vacht slecht verzorgen. Bij een groot deel van deze katten, heeft dit een medische oorzaak. De kat heeft bijvoorbeeld artrose, spondylose, HD of een slecht gebit. Door beide beroepen te combineren, denk ik veel te kunnen leren en mijn kennis te kunnen delen met jullie.